Swipe to the left

Unieke cadeaus in onze cadeaushop!

17 januari 2018

Feest! Want er zijn weer nieuwe cadeaus toegevoegd aan onze cadeaushop. Heel goed geschikt om cadeau te geven aan een ander of natuurlijk aan jezelf. Deze cadeaus zijn trouwens ook perfect geschikt als relatiegeschenk, neem hiervoor gerust eens contact met ons op voor een offerte op maat!

Mijn houten hart

Nee het is niet het nummer van Van Dik Hout, maar wél een nieuw product in onze shop! Bestel nu dit stoere hart met een dip effect in de punt. Dit hart is verkrijgbaar in 1 uitvoering zoals afgebeeld hieronder, maar voor speciale verzoeken voor grote aanvragen kan er uiteraard contact met ons opgenomen worden voor de mogelijkheden. Heb jij ook een hart van hout? Bestel dan nu deze leuke woonaccessoire hier.

Prijs: € 14,50


Armbandhouder

Shop nu ook deze robuuste sieradenhouder. Leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven! Ideaal om al je favoriete armbanden en horloges op een mooie manier op uit te stallen en op te bergen. De zwarte buizen kun je uit de houder halen, zodat je makkelijk je sieraden er weer op kunt schuiven of omheen kunt klemmen. Bestel dit leuke cadeau nu hier.

Prijs: € 17,50


Niet nieuw maar wel beschikbaar in onze cadeaushop: de enige echte Cadeauplank.

Op zoek naar een origineel cadeau voor een handige harry? Geef dan deze unieke cadeauplank cadeau! Je kunt de plank in elk gewenst bedrag bestellen en cadeau geven, hoe leuk is dat!? Hiermee val jij echt op en het is weer eens wat anders dan zo'n saaie bon :)


Heb jij nog goede ideeën voor onze cadeaushop? Stuur mij dan een berichtje!


Geschreven door: Monique